joi, 25 iunie 2020

Vine, vine...

... si aniversarea noastra de un aaaaanisor de impreuna! Mama-mama, ce cursa! Cu suisuri si coborasuri, mai cu accidentari usoare, mai cu ridicat rapid de la podea dupa diverse caderi, dar important este ca inaintam!

Zilele trecute din nou ai fost bolnavioara. A saptea oara cand iei antibiotic de cand te-ai nascut. Deja umblam pe la medici mult mai des decat mi-as dori. Incercam sa investigam mai profund ce ti se tot intampla. Pare ca o infectie bacteriana tot reapare, deja la frecventa de mai putin de o luna. Nu vrei sa stii cat ma doare cand pe tine te doare. Febra 39.7, analize peste analize, recolare diverse. Bleah!

O alta poveste de investigat este faptul ca stai din ce in ce mai des cu limbuta p'afara. Desi, aparent, esti dezvoltata neurologic perfect normal, totusi trebuie aflat motivul pentru care limbuta ta nu sta mereu in gura. Si pe aceasta cale, alte si alte investigatii si drumuri. Zilele astea fac lista de medici la care trebuie sa ajungem si incercam, pas cu pas, sa ii vizitam.

Ti-am mai zis oare ca ai invatat sa aplauzi si esti foarte-foarte simpatica? Mai faci si un fel de "pa" dar doar cand vrei tu. La dansat esti deja avansata 😅. Ai invatat cum sa te dai jos din pat si cam 70% dintre cazuri iti si iese in varianta sigura. Razi, zambesti, vorbesti cam incepand cu 6:30 dimineata 😝.

Aaaanxietatea de separare. Asa cica se numeste ceea ce mai nou simti. Nu prea mai vrei sa stai la nimeni si cu nimeni daca eu nu sunt in incapere. Sa fii luata in brate e oricum ultima incercare pe care trebuie s-o faca altcineva decat mine. Altfel, esti prietenoasa - vorbesti si zambesti - dar mentii distanta 😆. Te agati de mine exact ca o maimutica - cu mainile si picioarele - numai sa nu fii luata cand tu nu vrei. Probabil nici drumurile la atatia medici nu ne ajuta prea mult sa fii mai sociabila. Insa, asta sa ne ramana singura si ultima problema.

Ma reintorc la pregatirile zilei tale. N-am nici cea mai vaga idee cum trebuie sa arate, care sunt obiceiurile specifice ruperii turtei samd daca or mai fi. Ca si la botez, voi face tot ce ma pricep eu mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

4 ani 2 luni 13 zile

Mda, nu am mai apucat sa-ti vorbesc aici de ceva vreme... Asta nu inseamna ca nu vorbim vrute si nevrute una cu alta, zi de zi, fata in fata...